Медицинска апаратура

Ехографи

ЕКГ Апарати

Болнично обзавеждане


Стетоскоп LuxaScope Sonus SX - черен Покажи в цял размер

Стетоскоп LuxaScope Sonus SX - черен

Стетоскоп за възрастни и деца, произведен в Германия.

Повече детайли

LUXAMED Medizintechnik - Germany

Цена:120 лв

Бърза поръчка

Запитване

Висококачествен стетоскоп за възрастни и деца.
 Накрайника от неръждаема стомана е фрезован от твърд материал с най-добрата фина механика за отлични звукови характеристики, благодарение на перфектно настроеното съотношение на масата на накрайника към диафрагмата. Нашите нови бинаурали с уникални накрайници за уши SOFTBUDS в звукоизолиращ дизайн гарантират перфектна аускултация без смущаващи фонови шумове, както и приятен комфорт при носене. SOFTBUDS се адаптират оптимално към слуховия канал и предотвратяват всякакви смущаващи фонови шумове. Въпреки това бинауралът може да се премества безшумно. SOFTBUDS се вписват удобно в ухото и са лесни за почистване и подмяна. LuxaScope Sonus SX се доставя с по 1 чифт SOFTBUDS в размер S/M/L за най - приятен комфорт при носене.
 Просто слушайте чистите и ясни детайли.
 Характеристики:
 Двойен накрайник от неръждаема стомана за аускултация на високи честоти (с диафрагма) и ниски честоти (с камбанка). Функцията камбанка е  възможна чрез премахване на малката диафрагма.
 Висококачествена механика, фрезована с ЦПУ от твърд материал
 Диаметър на голямата диафрагма 39мм., на малката - 32мм.
 Обща дължина 77см.
 Реверсивен, подходящ за всички честотни диапазони задържащ пръстен на диафрагмата, изработен от лек метал с покритие SOFTFEEL за повече комфорт при допир с кожата.
 Подвижни накрайници за уши SOFTBUDS, изработени от мек силикон с звукоизолиращ дизайн за най - интензивен слух: приятен комфорт при носене, меки отвън, като по този начин асигуряват перфектна адаптация към слуховия канал за предотвратяване на всякакви смущаващи фонови шумове и за оптимално предаване на звука.
 Вътрешното пластмасово тяло предотвратява неволното затваряне на акустичния шум по време на движения на главата.
 Без латекс и никел.