МедАп Консулт ООД с удоволствие представя GIMA – водеща италианска компания с над 92 години опит на медицинския пазар, представлявана от дилъри и дистрибутори в над 145 държави по света.

GIMA е създадена през 1926г. като производител на метални и стъклени спринцовки. През годините компанията променя неколкократно своята дейност, но винаги оставяйки на медицинския пазар. Днес GIMA произвежда и дистрибутира над 8000 медицински изделия.

През своята 92 годишна история GIMA винаги е била управлявана от членове на семейство Manzoni, основателите на компанията.

GIMA осигурява бърза доставка по целия свят.

Над 95% от продуктите са винаги в наличност в 8000m2 складове. Организацията и договорите с превозвачи и куриери осигуряват прецизна, сигурна и бърза доставка навсякъде по света, от малки пакети до 40“ контейнери.

Единствен доставчик на над 6000 продукта – възможността да закупите 8000 продукта от един доставчик означава огромно пестене на време и пари – един контакт, едно плащане, една практа, една доставка.

Качествени и сертифицирани продукти – GIMA притежава сертификати ISO:9001 и UNI CEI 46002, всички предлагани продукти са внимателно подбрани и произведени според международните стандарти и CE маркирани.

Внимателен персонал и техническа поддръжка – удовлетворението на купувача е дълг на компанията. Персонал, съставен от професионалисти дава точно решение на всички нужди на клиента, като проследява предвижването на поръчката на всеки етап.

Конкурентни цени и специални оферти – GIMA осигурява конкурентни цени, тъй като производител и търговец на едро закупува големи количества медицински изделия от целия свят. Ако клиента има специални изисквания, може да разчита на индивидуална оферта.

Каталог и уеб-съпорт за търговци – GIMA предлага каталог А4 или джобен формат, с промоции и др.

Над 1500 нови иновативни продукти са добавени в каталога за 2018-2019 година. GIMA внимателно следят развитието на технологиите, обновяват версиите на продуктите, избират нови концепции продукти, увеличават обема и асортимента на своите продукти. През 2018 с новия GIMA каталог повече от хиляда нови иновативни продукта се присъединиха към портфолиото на фирмата.

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *