МедАп Консулт ООД с удоволствие представя LUXAMED Medizintechnik – Производител на медицински изделия от Германия.

Добре дошли в LUXAMED!

В Luxamed обръщат внимание на качество, функционалност и дизайн и бързо се превърнаха в име в производството на медицински диагностични инструменти.

Ключовият въпрос на екип е: „Как можем да го направим по-добре?“

Във фабриката в Swabian Alb работят с навити ръкави за висококачествено и отговорно производство – Произведено в Германия!

Философия на Компанията LUXAMED

Философията на LUXAMED се основава на претенцията да разработва висококачествени устройства от самите тях. Благодарение на тяхното производство в Германия, те имат големи предимства по отношение на качеството и гъвкавостта. Това е показано директно върху продукта, както и във възможността, да направи необходимата оптимизация своевременно и по кратък начин. Специални искания могат да бъдат изпълнени бързо. За LUXAMED е важно да се стремят към най-доброто и никога да не са напълно удовлетворени от постигнатото, за да могат винаги да обсъждат предложения за подобрение.

В LUXAMED се грижят за отношенията с техните клиенти, служители и доставчици като ценни растения. Нека растат постоянно и да дават плодове. Честността, надеждността и ентусиазмът им принадлежат точно като целта да ви вдъхновят като клиент.

LUXAMED продукти

Продуктовата гама в момента се състои от пет продуктови групи и непрекъснато се разширява.

За всички продукти в LUXAMED са поставили високи изисквания към качеството, висококачествените материали и опазването на околната среда. Можете да се убедите във високото качество на техните:

Отоскопи

Оригиналните, елегантни линии, както и блестящите алуминиеви акценти правят отоскопa LuxaScope Auris LED впечатляващ. За този тоскоп се избират и използват само най-иновативните материали с най-високо качество.

Най-добрата занаятчийска продукция е съчетана с най-модерната технология. Един убедителен пример: с уникално осветление, иновативен LED-пръстен (LED-RING-TECHNOLOGY), използването на традиционните оптични влакна е ненужно – въпреки това е налице свободно поле на видимост и оптимално осветление в областта на приложение. Светодиодите се захранват от постоянен ток. Това гарантира значително по-дълъг експлоатационен живот. Не се налага промяна на крушката. Произведено от LUXAMED.

Стетоскопи

Предлаган в традиционен дизайн или с LUXAMED иновативна система за еднократна употреба, LuxaScope Sonus се характеризира с дълъг експлоатационен живот. Изключителното използване на неръждаема стомана, както и допълнително усилена бинаурална пружина правят тези стетоскопи надежден продукт. Освен това, LUXAMED не използват канцерогенни материали в производството. Тези стетоскопи с двойна глава са оптимално подходящи за всякакъв вид изследване и затова са популярен инструмент в лекарската практика и в болницата. Дали високи или ниски честоти – оптималният звук е гарантиран по всяко време. Произведено от LUXAMED.

В LUXAMED произвеждат и: Рефлексни чукове, Лампи за прегледи, Дерматоскопи, Медицински фенерчета и Ларингоскопи.

LUXAMED Medizintechnik – Made in Germany.

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *