МедАп Консулт ООД с удоволствие представя TURMED – Производител на болнично обзавеждане от Турция.

Компанията е основана през 1991 г. и предоставя обзавеждане за сектора на здравеопазването. TURMED е водеща компания в сектора, непрекъснато привлича вниманието с иновации и разработки. TURMED започна своето производство на площ от 150 м2 с ограничени условия и през 2012 г. обхваща общо 4000 м2 сгради, машини и добре обучен персонал. Компанията защитава позицията си в сектора чрез използване на акции, непрекъснато инвестира в технологии и разработва нови продукти. TURMED предлага високо качество, удовлетворение на клиентите и рентабилни решения, тъй като принципът винаги е бил да бъде една крачка напред.

От вчера до сега…. ЗА ЗДРАВЕ

Като производител на медицинско оборудване в компанията е прието осигуряването на безусловна удовлетвореност на клиентите, създаване на добра „система за управление на качеството”, нейното ефективно прилагане и подобряването му от ден на ден като основен принцип при предоставяните услуги. В TURMED се стремят да направят техните услуги, създадени в съответствие с исканията и очакванията на клиентите в рамките на правни условия, с добре обучен персонал за по-кратко време и по-ефективно, за да увеличат удовлетвореността на клиентите непрекъснато, да предлагат продукти, спестяващи разходи и удовлетвореността на клиентите от бизнес партньорите им, да бъдат най-добрите в сектора.

TURMED продукти

Продуктовата гама на фирмата включва: болнични легла, матраци и аксесоари, гинекологични столове, родилни легла и столове за вземане на кръв, болнични носилки и оборудване за първа помощ, болнични шкафове, колички и масички.

Болнични легла

Болничните легла покриват цялата гама от изисквания, от болнични легла за интензивни отделения и реанимация с няколко електрически движения, през луксозни легла за пациенти и легла с електрическо управление до икономични варианти с механично задвижване.

Гинекологични столове

Гинекологичните столове и родилните легла се отличават с модерен дизайн, изчистени линии, приятни извивки и изключителна функционалност. Това, съчетано с конкурентната им цена ги прави предпочитан продукт в много болници, клиники и медицински центрове. Продуктите се радват и на топъл прием в много гинекологични кабинети, където осигуряват комфортен преглед на пациентките.

Болнични носилки

Болничните носилки са изработени в съответствие с най-новите изисквания на пазара, с хидравлично задвижване, специално пригодени за линейките на спешната помощ, осигуряващи бързо и лесно транспортиране на пациентите от мястото на произшествието до болничното заведение.

Болнично обзавеждане

TURMED произвежда и различни видове болнични шкафове, инструментални колички и масички, от прахово боядисан метал или от неръждаема стомана, в зависимост от нуждите на клиента.

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *